פירמידה

  • נפלתי קורבן לפירמידה
    משה | 24/10/2020 00:24

    לפני כחודש מצאתי "פתרון" להשיג הכנסה נוספת מהצד בעזרת שיווק מוצרים באינטרנט, הם קנו אותי בעבודה של 1-2 שעות ביום להכנסה פוטנציאלית של 5000 שח באופן חצי פסיבי, בלי השקעה התחלתית. כדי להמשיך עם אותה חברה הייתי צריך להתחיל לקנות את המוצרים שלהם להתחיל בשיווק פרונטלי (הלך לי 6000 שקלים), אני נואש לכסף כי העבודה העכשווית שלי לא מביאה הרבה וגם התחלתי ללמוד במכללה אז אני עוד יותר חייב כסף. לאחר שדיברתי עם חברים הם פתחו את עניי לרעיון של Pyramid Scheme והם סתם נוכלים שמוכרים שקרים בציפוי סוכר..
    האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר את הכסף? האם תביעה רלוונטית? אף פעם לא הייתי מעורב בתביעה או חקרתי על איך העניין עובד, אז אני לא יודע מה האפשרויות שלי מבחינה חוקית.

    • פירמידה
      עו"ד משה כאהן | 25/10/2020 10:22

      נושא זה אינו מתאים לפורום דיני חברות

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      שד' שאול המלך 35, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il