השאלה אינה מתאימה למטרות הפורום

  • חזקת התקינות המנהלית
    ל.צ | 23/10/2020 06:53

    שלום

    1. במקרה שניתן דוח על ידי איש שיטור עירוני, וללא ראיות מלבד הדברים שרשם בדוח.
    האם בכלל במצב כזה במהלך ברירת משפט בית המשפט יעדיף את גרסתו ולא את גרסתו של האזרח?

    2. אם בית משפט יעדיף את גרסת האיש שיטור,מהן החזקות המשפטיות, החוקיות ואחרות עליהן מתבסס בית המשפט?

    3. כיצד ניתן לסתור את החזקות והתבססות מסעיף 2?

    4. האם כדי לסתור החזקות מסעיף 2, די להראות לבית המשפט כראיה דוחות עבר שנתנו אנשי שיטור עירוני או פקחי עיריה, ובית המשפט ביטל או זיכה את הנאשמים?

    • השאלה אינה מתאימה למטרות הפורום
      עו"ד אמיר מורשתי | 25/10/2020 11:10

      פונה יקר, השאלות הרבות שאתה שואל כאן חורגות ממטרות הפורום שנועד ליתן ייעוץ ראשוני ובלתי מחייב משפטית לשאלות הגולשים בנושאים שבכותרת- ניכר שאתה זקוק לסיוע משפטי של עו"ד שיבחן היטב את המקרה שאתה מתאר, יחפש פסיקה מתאימה וייצג אותך בבית המשפט.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי