דוח ממצלמת מהירות

  • קובץ מצורף דוח מהירות
    טל | 22/10/2020 08:48

    שלום,

    קיבלתי דוח מהירות על נהיגה בבגין דרום במהירות 106 קמ"ש. בצילום שנשלח בדו"ח מופיע הרכב שלי בנתיב הימני ביותר ורכב סמוך לו בנתיב האמצעי. נראה לי שיש כאן טעות בזיהוי.

    ברצוני לערער על כך ולטעון כי הרכב השני נסע במהירות מופרזת, מה הסיכוי לזכות עם טענה כזו, ומה הכלים של ההגנה במשפט להוכיח כי צדקו בטענה המקורית שלהם?

    תודה

    • דוח ממצלמת מהירות
      יעקבי | 22/10/2020 20:04

      שלום טל,

      בכל נתיב נסיעה יש שתי שורות חיישנים המפעילים את המצלמה. אם נסעת מהר וחלפת בין שתי השורות במהירות מעל המותר או אז מופעלת המצלמה.

      בתמונה יש שורה בה תמצא פירוט של נתונים ובין היתר רשום באיזה נתיב נסע הרכב שהפעיל את המצלמה.

      הטענה כי הרכב השני נסע במהירות מופרזת אין לה על מה להסתמך ודינה להידחות על הסף.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.