הבהרה

  • אלימות תוך כדי משפט הגיוני!?
    נועם | 21/10/2020 20:10

    לפני כמה שנים(2010) הורשעתי על עבירה של תקיפה בעסקת טיעון! אני מתגורר בבית שבו המשפחה (הכוונה לנשים) נוהגות לא לומר את האמת ומבצעות אלימות נגדי ונגד ילדים בני 3,2 שגרים בבית, יום אחד הם הולכים לעובדי הרווחה ומספרים שביצעתי אלימות כלפי כל בני המשפחה בבית ואז אני נעצר אמרתי שלא עשיתי שום דבר גם בחקירה וגם בבית המשפט הייתי הייתי בחלופת מעצר כ9 חודשים ואז חזרתי הביתה אבל המשפט המשיך כרגיל וכך גם האלימות!!!! הוגש נגדי כתב אישום שבו אני מאושם בתקיפה של ילדים בעזרת פלפל חריף וטוענים ששמתי להם בלשון ובעיניים!!! ובאלימות נוספת נגד אותן נשים שגרות באותה הדירה, המשפט נערך 3 שנים שבהן מדי יום אני רואה מול העיניים שמשתמשים בפלפל חריף נגד הילדים שבוכים כל פעם מחדש כואב לשמוע אבל מה אני יכול לעשות ותמיד רצה המחשבה לספר ומצד שני חושב מי יאמין לי בכלל האלימות ושימוש בפלפל חריף הפך לשגרה ואני רץ מדיון לדיון על משהו שמתבצע מתחת לאף של בית המשפט ,רווחה, ומשטרה , תוך כדי משפט יש לי הקלטה של תקיפה ששומעים היטב ותיעוד קצר וצילום של פציעה( חתכים ושריטות) של אחד הילדים

    • הבהרה
      נועם | 21/10/2020 20:26

      כל התיעודים שיש בידי הם אחרי סיום המשפט

    • מקרה של התעללות בקטינים ע"י אחראי
      עו"ד אמיר מורשתי | 22/10/2020 13:21

      נועם יקר, צר לי מאוד לשמוע על האלימות המופעלת נגדך ונגד הילדים - אך חשוב שתדע שהמעשים הללו שאתה מתאר מהווים עבירה  פלילית חמורה ולמעשה לך יש חובה לדווח על המעשים הללו ועצתי לך לדווח על כך לפקידת הסעד ברווחה תוך שאתה מביא לידיה את התיעוד שיש בידך. למען הנוחות רצ"ב נוסח סעיף 368ג לחוק העונשין הקובע: "  העושה בקטין או בחסר ישע מעשה התעללות גופנית, נפשית או מינית, דינו - מאסר שבע שנים; היה העושה אחראי על קטין או תסר ישע, דינו - מאסר תשע שנים.
      חובת דיווח
      368ד. (א) היה לאדם יסוד סביר לחשוב כי זה מקרוב נעברה עבירה בקטין או בחסר ישע בידי האחראי עליו, חובה על האדם לדווח על כך בהקדם האפשרי לעובד סוציאלי שמונה לפי חוק או למשטרה; העובר על הוראה זו, דינו - מאסר שלושה חדשים."
      מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי