תשלום הוצאות במסגרת תיק שטרות

  • קיזוז הוצאות
    אלמוג | 11/10/2020 21:56

    פתחתי תיק הוצלאה לפועל לביצוע שיק שחזר. הוגשה התנגדות והתיק מעוכב. עדיין לא היה דיון בהתנגדות,  אבל הייתה איזו בקשה לבית משפט להמציא איזה מסמך ואני הפסדתי ונפסקו לי הוצאות 2000 ש"ח. השאלה: האם אני יכול לקזז את החוב מהתיק הוצאה לפועל או שחייב לשלם אותו?

    המון תודה.

    • תשלום הוצאות במסגרת תיק שטרות
      עו"ד אריאל שוורץ | 21/10/2020 13:35

      שלום רב,

      לא ניתן לקזז תשלום הוצאות שנפסקו אך תוכל לבקש מבית המשפט כי התשלום יועכב עד ליום הדיון בהתנגדות (ולמעשה לקבל "קיזוז" עקיף).

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      דרך אבא הלל סילבר 12 (בית ששון חוגי), רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com