כניסה ללא אישור לדירה שכורה

  • בעלת הבית נכנסה ללא רשות לדירה והכניסה אנשים זרים
    כוכי | 19/10/2020 11:16

    אני שוכר דירה והחוזה שלי שם לעוד שבוע עד לסיומו , במהלך החודש העברתי דברים לקראת העזיבה ואז גיליתי שבעלת הבית מכניסה לי אנשים זרים לבית שלי שהוא עדיין בבעלותי מבלי רשותי ומבלי לתאם איתי בנוסף היא גם הכניסה חפצים אישיים וארונות לדירה ופירקה את החלונות משמע הדירה הייתה פרוצה לגמרי בזמן שיש לי שם דברים אישיים. אשמח לדעת האם יש עילה לתביעה משפטית כלפיה

    • כניסה ללא אישור לדירה שכורה
      עו"ד צבי מונדשיין | 21/10/2020 10:03

      כוכי שלום

      סעיף סטנדרטי בחוזה מאפשר הכנסת דיירים לשם בחינת הדירה רק בתיאום מוקדם עם הדייר.

      מבלי לראות את ההסכם, אני מניח שגם אצלך הוא קיים.

      השאלה היא האם נגרמו לך נזקים והאם שווה לך להתחיל בהליך משפטי, למרות שאתה צודק וזו בהחלט התנהגות בסתירה למוסכם בחוזה.

      מסופקני.

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com