התפטרות ללא מתן הודעה מוקדמת.

  • עזיבה בלי התראה
    טל | 18/10/2020 12:55

    שלום, אני עובד במקום כבר קצת מעל שנה ורוצה לעזוב, כנראה שאצטרך לעשות את זה בחדות ובלי הרבה זמן התראה, באיזה צעדים המעסיק יכול לנקוט אם אני לא נותן לו תקופת הודעה מוקדמת? מה המקסימום שהוא יכול לעשות? אני מתכוון לתת מכתב שיהיה כתוב בו תאריך של אותו יום ושאני עוזב.

    תודה.

    • התפטרות ללא מתן הודעה מוקדמת.
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 21/10/2020 10:27

      ע"פ הדין וככל שלא סוכם אחרת בין הצדדים: במקרה שכזה ושבוא אתה לא תתן הודעה מוקדמת - המעסיק יכול לחייב אותך באי מתן הודעה מוקדמת (חודש של שכר) אז יסכום זה יקוזז מפ"פ המגיעים לך או צבורים לך בקרן.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com