ירושה

  • דיני ירושה
    דני | 18/10/2020 11:02

    שלום רב אני נכה ביטוח לאומי

    מתגורר אצל אימי עד לא כבר אבי נפתר בגיל צעיר הייתי בן 25 כיום עברו 20 שנה עבדתי רבות אך לא מסרתי הכנסה הון או פנסיה לא מסתדר עם אימי ושאלתי מכיון שבקרוב נשאר גם ללא אם יתום האם מגיע לי משהו מנכסי ירושת אבי למרות שלא ציין אותי בצוואה( לטענת אימי) פשוט חושש להמשך קיומי ואיך ניתן להסדיר זאת בכבוד רב

    • ירושה
      עו"ד ארתור שני | 29/10/2020 10:03

      שלום רב,

      לא ברור מנתוני השאלה האם הוגש צו ירושה או צוואה אחרי פטירת האב?

      לפי החוק, אם יש צוואה מחלקים לפי הצוואה, ואם אין צוואה אז ברירת המחדל של החוק היא חצי עזבון לבן/ת הזוג וחצי לילדים.

      מכל מקום, מומלץ לפנות ליעוץ פרטני אצל עו"ד שעיקר עיסוקו בדיני משפחה וירושה.

      בברכה,

      עו"ד ארתור שני

      א' זיסמן שני - משפט וגישור - חברת עורכי דין

      דיי משפחה - לכל משפחה

      טלפון 033020210 | אתר www.anyfamily.law

      ויצמן 2 תל אביב