ועדה לדיור ציבורי

  • וועדה בדיור.
    אור | 18/10/2020 05:22

    שלום
    עשאר דייר וותיר בדיור הציבורי פונה לערעור בועעדה עליונה של משרד השיכון בקשר לפינוי דירה וגם לערעור לשרכישת דירה שלא אישרו לו והם מבקשים טפסים כגון הכנסות ילדים אישור רפואי של בעל החוזה לגבי מגהלותיו הרפואיות ומכתב הם נתנו לו גם ספח למלא סיוע הדיור, והוא כבר בדיור רק רוצים לפנות אותו לדירה קטנה יותר ושם הוא חותם ומצהיר שכל המסמכים מכונים ושאין לו נכנסים ושהם רשאים לבדוק זאת בזה אין בעיה אבל מה הקשר שזה נקרא טוםס סיוע בדיור? והאם וועדה עליונה יכולה להתחשב בדייר או עדיף עתירה מנהלית?
    תודה

    • ועדה לדיור ציבורי
      עו"ד צבי מונדשיין | 19/10/2020 10:29

      אור שלום,

      השאלה אינה מנוסחת ברור.

      אנא כתוב מחדש.

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com

      • הסבר
        א | 19/10/2020 10:32

        שלום
        השאלה היא כשמגישים ערעור בוועדה עליונה במשרד השיכון על רכישת דירה  הם מבקשים מסמכים הכנסות אישור רפואי וכד׳
        בניהם גם טופס שנקרא סיוע בדיור בו על הדייר לחתום שאין לו נכסים
        ושהם רשאים לאמת הכל במאגרי מידע וכו׳ ( מבחינה זו אין בעיה הכל מאומת) אבל למה הטופס הזה נועד האם הוא חלק מהחלטת ועדה עליונה?
        תודה