רצף הפקדות לפנסיה

  • רצף הפקדות לפנסיה
    שי | 15/10/2020 21:42

    הפרישו לי לפנסיה ברצף מעבודה אחת ואז החלפתי עבודה.עבדתי בעבודה החדשה כמה חודשים בלבד. אבל לא הצגתי למעביד אישור על רצף ביטוחי. רק היום אחרי חלוף תקופה שמתי לב שלא הפרישו ושלחתי למעביד אישור בבקשה שיסדיר. האם המעביד חייב להסדיר עכשיו הפרשה לפנסיה לפי אישור רצף ביטוחי שהיה תקף במועד ערב תחילת העבודה אצלו? או שלאחר שלא הצגתי המסמך במועד הפסדתי ואין אפשרות לתקן זאת? . אודה להסבר קצר על הסוגיה.

    • רצף הפקדות לפנסיה
      עו"ד לילך אקרמן | 18/10/2020 11:27

      שלום רב

      יש לבחון את הסכם העסקתך ועל מה אתה חתום והאם מסרת למעסיק אקטיבית שאין לך פנסיה פעילה . ככל ולא נשאלת על כך וכעת אתה רואה כי לא הופרש לך ועבדת במקום העבודה יותר מ3 חודשים אז ניתן לדרוש לבצע הפקדה.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il