אישור הסכם ממון בדיעבד

  • הסכם ממון אשר נכתב לפני הנישואים אך לא אושר
    שלומי | 15/10/2020 12:45

    שלום,
    אני ואשתי חתמנו על הסכם ממון לפני החתונה ללא חתימת נוטריון . האם ניתן להחתים את ההסכם בבית המשפט היום לאחר הנישואים כאשר התאריך שכתוב עליו הוא התאריך המקורי של החתימה?

    • אישור הסכם ממון בדיעבד
      עו"ד ארתור שני | 29/10/2020 09:21

      שלום,

      ניתן להגיש את ההסכם לאישור בית המשפט גם כיום.

      בית המשפט ייתן לו אישור ביום האישור ואם ישנם סעיפים המסדירים בצורה נכונה לעבר, הווה ועתיד ההסכם יהיה בר תוקף ויאושר.

      אם לא - סביר שבית המשפט ייתן זמן להגיש הסכם בצורה מסודרת.

      מומלץ להתייעץ עם עורך דין העוסק בתחום בטרם הגשת ההסכם לבית המשפט, לאחר שיראה אותו ויחווה דעתו ספציפית על ההסכם הזה.

      בהצלחה,

      ארתור שני, עו"ד

      א' זיסמן שני - משפט וגישור - חברת עורכי דין

      טלפון 033020210 | אתר www.anyfamily.law

      ויצמן 2 קומה 12 תל אביב