מיצוי הליכים

  • ועדה עליונה ועתירה מנהלית?
    שואל | 14/10/2020 15:49

    שלום
    סליחה שאני שואל שוב אבל אשמח לעצה שתעזור לי להמשך טיפול בבעיתי
    דיור ציבורי מבקש להחזיר דירה מתוך שניים מאוחדות אנחנו מאוד רוצים לרכוש את שניהם כי המון שנים אנו חיים בהם
    הם ביקשו שנמלא טפסים לועדה עליונה במשרד השיכון אישור רפואי הכנסות ומכתב סוציאלי הדייר עיוור חלקי בכסא גלגלים
    השאלה שלי רק לדעת אם זה נכון להעביר ערעור לועדה עליונה או עדיף ישר לפנות לעתירה מנהלית? ועוד דבר האם בפניה לועדה עליונה לתת פניה גם בקשר שלא יפנו אותנו מדירה אחת וגם שיאשרו לנו לרכוש אותם הכל ביחד?
    תודה

    • מיצוי הליכים
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 18/10/2020 15:53

      שלום רב,

      לפני פניה לבית המשפט יש למצות הליכים מול החברה המאכלסת/משרד הבינוי.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com

      • טופס סיוע בדיור????
        שואל | 18/10/2020 20:27

        תודה על תשובתך
        ביקשתי להגיש ערעור לוועדה עליונה נתבקשתי להגיש מסמכים  כולל הכנסות רפואי מכתב עו״ס וכד׳ וצורף לי טופס שנקרא סיוע בדיור שבו אני מצהיר שאין לי נכנסים וכל המסמכים מאומתים וויתור סודיות לאשר להם הרשאה לאמת דרך מאגרי מידע וכד׳ ( למרות שהכל אמין כמובן) לגבי המידע שהוגש
        האם זה כך ידוע לך גם על טופס כזה זה בסדר?
        תודה