למיטב ידיעתי אין מאגר כזה

  • איפה ניתן לראות פסקי דין חינם?
    בלו | 13/10/2020 00:51

    איפה אפשר לראות פסקי דין חינם בכל הנושאים ושזה מתעדכן כל הזמן? האם קיים מאגר חינמי כזה שניתן לצפייה בפסקי דין באופן חופשי ובכל זמן וללא עלות?

    • למיטב ידיעתי אין מאגר כזה
      עו"ד אמיר מורשתי | 14/10/2020 19:36

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      • כל האתרים שמראים פסקי דין, הם בתשלום?
        בלו | 14/10/2020 22:41

        שמתי לב שיש פסקי דין לדוגמה שמפרסמים אותם כשהם מתחילת ההכרעה ועד סופה
        וישנם פסקי דין שמפרסמים רק חצי מההכרעה
        ולא את כולה ומי שרוצה לראות את הכל
        צריך לקנות מנוי...
        למה יש פסק שהוא שלם ופסק אחר שהוא חצי?
        ומה הפיתרון למי שרוצה לראות הכרעת דין בנושא מסויים הוא חייב לשלם ולעשות מנוי בכל מקרה?

        • המשך תשובה
          עו"ד אמיר מורשתי | 15/10/2020 08:26

          פונה יקר, לרוב אם יש ברשותך את מספר ההליך בבית משפט אתה יכול לראות את כל פסק הדין בתשלום סמלי חד פעמי לאתר ואין צורך לעשות מנוי .

          בברכה,

          אמיר מורשתי, עו"ד
          מנהל פורום פלילי

      • אי אפשר לראות פסקי דין בחינם?
        מאור | 15/10/2020 16:33

        על ידי חיפוש בגוגל?

        • האם אפשר לראות פסקי דין בחיפוש בגוגל
          עו"ד אמיר מורשתי | 15/10/2020 16:50

          מאור יקר, כפי שעלה משאלתו של השואל המקורי המכונה "בלו" לעיתים ניתן לראות פסקי דין מלאים בחינם בחיפוש בגוגל אם גורם כלשהו פרסם אותם- אך לרוב אתה המחפש בגוגל מגיע לאחד האתרים בתשלום אשר מציגים לו חלק מפסק הדין שהוא מחפש, כשמצוין שאם ברצון המחפש לחזות במלוא פסק הדין עליו להיות מנוי על האתר או לשלם סכום חד פעמי לצפיה בפסק הדין המלא בלבד.

          בברכה,

          אמיר מורשתי, עו"ד
          מנהל פורום פלילי