חניה מול שער כניסה

  • חניה מות שער הכניסה לבית
    גולני | 11/10/2020 19:36

    קנינו בית פרטי לפני כ5 שנים.
    ברחוב קיימת מצוקת חניה כך שעוברי אורח ולעיתים גם דיירי הרחוב חונים מול שער הכניסה לבית. האם זה חוקי? האם מותר לחנות מול שער הכניסה, מיותר לציין שלעיתים פשוט חוסמים את השער.... האם פניה למשטרה יכולה לעזור?

    • חניה מול שער כניסה
      יעקבי | 11/10/2020 21:52

      שלום גולני,

      חניה מול שער כניסה להולכי רגל מותרת בתנאי שיש מדרכה.

      חניה מול כניסה לחניה (פרטית ו/או ציבורית) אסורה. אכן ניתן לפנות למשטרה או לפיקוח העירוני.

      הקנס 250 ש"ח.

      אם מדובר בכניסה לחניה פרטית יש באפשרותך לפנות לרשות המקומית בבקשה לסמן את הכניסה בתמרור 820 להדגשת האיסור.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.