שוטר נתן דוח שקרי

  • ייעוץ בהתנהלות
    מ.ת | 09/10/2020 06:21

    שלום,

    שוטר עירוני הביא לי דוח שקרי כנקמה משום שהערתי על כך שעבר עבירת תנועה.

    ברצוני למצות את כל ההליכים כנגדו , מה עליי לעשות, מלבד הבקשה להישפט?

    אנסח אחרת, מה עורכי הדין הנכבדים היו עושים במקומי אם היה קורה להם מקרה כמו שלי מלבד הבקשה להישפט על הדוח. מקסימום מיצוי זכויות והליכים, כולל תלונה במשטרה אם בכלל ניתן. אנא פרטו בהרחבה, יש עניין לציבור הרחב.

    אנא עזרתכם
    תודה

    • שוטר נתן דוח שקרי
      ליאור חאיק, עו"ד | 12/10/2020 20:56

      שלום,

      אפשר להגיש תביעה ולטעון כי בוצעה עוולת נגישה לפי סעיף 60 לפקודת הנזיקין " נגישה היא פתיחתו או המשכתו של הליך נפל – למעשה, ובזדון, ובלי סיבה סבירה ומסתברת – נגד אדם, בפלילים או בפשיטת רגל או בפירוק, וההליך חיבל באשראי שלו או בשמו הטוב או סיכן את חירותו, ונסתיים לטובתו, אם היה ההליך עשוי להסתיים כך; אך לא תוגש תובענה נגד אדם על נגישה רק משום שמסר ידיעות לרשות מוסמכת שפתחה בהליכים."

      במאמר מוסגר אוסיף כי עוולת הנגיסה איבדה מערכה בשנים האחרונות וטענה לפיה בוצעה עוולה לפיה כמעט ואינה מתקבלת למעט חריגים שבחריגים.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com