פני לפורום ביטוח לאומי לקבלת מענה לשאלותייך

  • 2 משרות
    מירי | 08/10/2020 17:56

    שלום רב ,יש לי     2  שאלות   אודה לתשובתכם.

    אני עובדת  ב-2 משרות,  משרה אחת הוציאו  אותי לחל"ת,  במשרה השניה ביקשו ממני להמשיך לעבוד........  בשני המשרות כמובן  הכל רשום ומקבלת  תלוש שכר. מה קורה במקרה כזה לגבי דמי האבטלה........האם אפשרי  שאעבוד  רק במשרה  אחת.  מה צריכה  להודיע  לביטוח לאומי.

    2.    יש סיכוי גדול שבמשרה שאני בחל"ת,  אחרי הסגר יעשו צמצומים,  ויפטרו  אותי,  מה הדין במקרה כזה לגבי דמי אבטלה,   במידה ואני ממשיכה   לעבוד   במשרה  השניה.

    • פני לפורום ביטוח לאומי לקבלת מענה לשאלותייך
      עו"ד לילך אקרמן | 11/10/2020 12:14

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il