מוסיפה משהו מאוד חשוב

  • תיקון לקוי של קבלן
    זוהר | 08/10/2020 14:31

    שלום. אנחנו גרים בבנין בן שנתיים. בנוי בצורה טרומית. עקב תלונות של דיירים על רטיבויות בדירות הקבלן החליט שהוא "מתקן" את הבעיה ומפרק את ציפויי הגבס שזו בעצם שןרה של חתיכות ציפוי מגבס הבנוייה בחיבורים בארבעה צדדים של הבנין. הוא שם מעין "חומר איטום" (לדבריו....) ועל זה יריעות של שמשונית !!!!! עם ברגים!! גועל נפש איך שזה נראה ויראה בעתיד... אך מה שמעניין אותי זה האם זה יכוך לגרום לרטיבויות אצל דירות שלא היה רטיבות באזור הזה? והאם הקבלן יכול בכלל לעשות דבר כזה ולחסוך בחומר?? בחוזה לא ראיתי משהו שקשור לזה אך האם יש מה לעשות?? אנחנו משלמים כל כך הרבה כסף( מחיר למשתכן...)  וכל כך כואב לעבור את כל הדברים האלה... בושה ותעודת עניות למדינה ולקבלנים שככה מתעללים בזוגות צעירים...

    • מוסיפה משהו מאוד חשוב
      זוהר | 11/10/2020 07:07

      הפינות האלה שהם מכסים ביריעות המוזרות האלה,
      מתחתם בכל פינת בניין ישנם שני צינורות של מים של הביוב של המטבח. האם לפי החוק לא חייב לכסות את הצינורות האלה במשהו אטום וחסין למזג אויר גשם רוח . וכמובן מה לגבי חסינות אש?
      וחומר שמכסה צינורות מים אמור גם בטח לאטום ולבודד גם רעשים???בבקשה אשמח לתשובה מאוד דחוף!! אנחנו בהלם מההתנהלות הזו של הקבלן!!

      • ליקויי בניה
        לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 12/10/2020 12:38

        שלום זוהר,

        יש להפנות את השאלות הללו למהנדס בניה ולאחר שיתקבלו תשובות לעניין מהות התיקונים, איכותם והשיטה בה הם מבוצעים תוכלו לבחון את הצורך בנקיטת הליכים משפטיים ואיל הליכים יתאימו.

        בברכה,

        לילך עתני, עו"ד
        מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

        בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
        טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com