שאלה בנושא דו"ח עירייה

  • שאלה בנושא בית משפט
    מ.ת | 05/10/2020 17:12

    שלום,

    קיבלתי דוח עיריה מפקח 730 שח (ברירת משפט) . הגשתי בקשה להישפט והנושא עומד לדיון בבית משפט שלום , בית משפט עניינים מקומיים נדמה לי( חעמ

    שתי שאלות
    1. האם מדובר בהליך פלילי? אזרחי? אחר?
    2. האם ניתן להשתמש בהליך כזה בפוליגרף?האם ניתן לציין בפני בית המשפט שהצד השני מסרב לבצע בדיקה פוליגרף?

    תודה

    • שאלה בנושא דו"ח עירייה
      עו"ד אמיר מורשתי | 07/10/2020 11:13

      פונה יקר, המקרה שאתה מתאר הוא בסמכותו של בית משפט לעניינים מקומיים אשר כפוף לסדרי הדין הפליליים, בהליך כזה לא ניתן לעשות שימוש בפוליגרף שכן אינו קביל . מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי