מניעת רכישת תכשירים

  • תחרות
    חנה | 04/10/2020 10:03

    אני קוסמטיקאית כ18 שנים ולפני מספר חודשים הייתי בהשתלמות בחברת ****, ויצאתי משם עם תכשירים לקליניקה לטיפול על העגלה לנסיון, ומעט תכשירים למכירה ללקוח קצה.  לאחר כשבועיים התקשרה אליי המדריכה של החברה בטענה שהבוסית שלה (היבואנית הבלעדית ש), ביקשה ממנה לבוא לקחת ממני את הכל אי הפרסום ולהודיע לי שהיא לא מוכנה למכור לי שום דבר מהחברה בטענה שאני מייצרת תכשירי טיפוח בעצמי ויש לי כוונות להעתיק את התכשירים שלהם, נכון שאני מייצרת תכשירים, טבעיים ואורגניים ואני גאה בהם מאוד, ואני מפרסמת אותם ברשתות וזה גלויי לכול, ואין קשר לשאר המותגים איתם אני עובדת, ההפך אני רוצה תכשירים מיוחדים רק לי.

    הבוסית שלי הינה יבואנית בלעדית של מספר חברות עניין להשתמש בקליניקה שלי וגם למכור לצרכני קצה, בכך שהיא מונעת ממני היא גורמת לי לנזק כלכלי, האם יש לי מה לעשות בנדון? האם אני מוגנת? אין יבואן מקביל לצורך העניין..

    אשמח לתשובה בהקדם חג שמח

    ותודה מראש אוריה אחינעם לוי

    • מניעת רכישת תכשירים
      ליאור חאיק, עו"ד | 07/10/2020 12:39

      היי חנה,

      נשמע שהתנהלות אינה תקינה ואין עילה למניעת המכירה.

      הייתי שוקל בשלב ראשון להוציא מכתב התראה לפני נקיטת הליך משפטי באמצעות עורך דין.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com