אנא פני לפורום פלילי

  • שופטת שמשתפת פעולה עם אב שפועל ופעל לא חוקית
    מיכל | 02/10/2020 22:32

    אדם אנס וכתוצאה נולדו תאומים, בגין פעולות האב, הם נולדו באופן שהאם לא ידעה שהיא ילדה אותם, ואף לא ידעה שהתאומים נמסרו לאימוץ .

    האב הקליט באופן לא חוקי את המתרחש והנאמר בבית האם, והאב והשופטת החלו לפעול בשיתוף פעולה , כשהאב מנחה את השופטת איך לדבר ומה לשאול את האם, כשהוא מקליט באופן נסתר ולא חוקי את בית האם והטלפונים בו, כל זאת במטרה שיוכל להשתמש בהקלטות האלה כנגד האם.

    מרגע שהאם ידעה שהתאומים נולדו, היא החלה לפעול על מנת להחזירם אליה,האם לא יודעת מי זה האב, והיא אף פנתה לגיסתה השופטת להתייעץ עימה לגבי מציאת דרך לאתר את התאומים,

    שאלתי היא:
    למרות שהשופטת יודעת היטב, שהתאומים נמסרו לאימוץ באופן לא חוקי, ויודעת שהאם אפילו לא יודעת מי זה האב ומנסה לאתר אותו, השופטת הסתירה מהאם את זהותו של האב,
    ושיתפה פעולה עם האב בהקלטות לא חוקיות של האם. האם פעולות השופטת שתוארו, הינן פליליות? והאם בנסיבות השופטת מחוייבת למסור לאם את פרטי האב?

    תודה רבה

    • אנא פני לפורום פלילי
      עו"ד מיקי חשמונאי | 13/10/2020 13:00

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il