איך חייב יכול למצוא עבודה?

  • נטול אמצעים
    שלום | 02/10/2020 02:30

    אני מחוסר עבודה כבר מעל לשנה.

    ניצלתי כל חיסכון שיש לי ונגמר לי הכסף.

    למרות כל ניסיונותיי למצוא עבודה, אף מקום לא מתייחס אליי ברצינות בין אם זה עקב גילי או ניסיוני מהתחום ה"יוקרתי" שבו עסקתי.

    ניסיתי לאתר עבודה בכל תחום אפשרי, אך ללא הצלחה וכעת אני נמצא במצב בו אין לי עוד כסף.

    אין לי נכסים, אני לא זכאי להטבת הכנסה כי אני רשום כסטודנט ולא זכאי לאבטלה כי תקופת ההכשרה שהייתה לי הייתה רק 11 חודשים ולא הסכימו לאשר(דרוש 12).

    ביטוח לאומי בני ***ות!

    מה אני יכול לעשות?

    • איך חייב יכול למצוא עבודה?
      עו"ד נילי רובינוב | 04/10/2020 21:48

      שלום וברכה, צר לי לשמוע שפוטרת מעבודתך ואינך מצליח למצוא עבודה בתחום אחר. ככל ויש לך חובות - באפשרותך לפנות לרשם ההוצאה לפועל בבקשה לחקירת יכולת על מנת לקבוע לך צו תשלומים בהתאם ליכולתך הכלכלית או לחילופין לפנות להליך חדלות פירעון. אם אין באפשרותך לממן עורך דין שייצג אותך- באפשרות לפנות ללשכה לסיוע משפטי באיזור מגוריך. לעניין שאלתך במציאת עבודה - לצערי אינני יכולה לסייע לך ועליך לפנות ללשכת התעסוקה הקרובה למקום מגוריך. בהצלחה במציאת עבודה בקרוב!

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com