מסירת דוח נוכחות

  • מסירת דוח נוכחות
    אמיר | 01/10/2020 22:40

    שלום רב
    מעוניין להגיש תביעה כנגד המעסיק שלי לאחר 3 שנות עבודה בהם לא שילם לי כדין עבור כל השעות אותן עבדתי.
    השאלה שלי היא מכיוון שאין לי רשימה של השעות אלא במשך תקופת עבודתי הייתי פשוט מחתים כרטיס...
    האם על המעסיק לשעבר חובה להמציא לי עבור כל התקופה בה עבדתי את הדוח נוכחות? האם הוא יכול לשנות שם את הרישום ולהפוך אותו לכוזב? איך זה עובד אשמח לדעת
    תודה ובשורות טובות

    • מסירת דוח נוכחות
      עו"ד לילך אקרמן | 03/10/2020 23:12

      שלום רב

      אתה יכול לבצע הערכה בכתב התביעה ולציין כי זה כפוף לקבלת דוחות הנוכחות, ולאחר מכן לבקש במסגרת הליך גילוי מסמכים את החומר הנדרש.

      ברור שהמעסיק לא יכול לשנות את המסמכים שכן זה יהיה זיוף וככל ותוכל להוכיח כי הוא עשה זאת אז תוכל לטעון לכך

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il