האם כדאי להגיש ערעור שכנגד כטקטיקה בלבד?

  • ערעור במחוזי
    שמעון | 01/10/2020 21:32

    קיבלתי גזר דין לשביעות רצוני בבית משפט השלום. כעת התביעה מתכוונת לערער על קלות העונש. האם כדאי להגיש ערעור גם כן כדי לאזן את המצב או בכך לקוות שהמחוזי ידחה את שני הערעורים ואישאר עם גזר הדין הקיים? או שהגשת ערעור נגדי מצדי במצבי הטוב, כשמלכתחילה לא הייתי מערער רק יכעיס את השופטים ויהיה "שקוף" מדי ויחמיר את מצבי?

    תודה.

    • האם כדאי להגיש ערעור שכנגד כטקטיקה בלבד?
      עו"ד אמיר מורשתי | 04/10/2020 10:46

      שמעון יקר, ככל ואין לך טענות טובות כנגד גזר הדין שקיבלת, הרי הגשת ערעור סרק, רק תכעיס את הרכב השופטים ולא תקנה לך שום יתרון בערעור של המדינה. מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי