מענה

  • תביעת לשון הרע בתלונה במשטרה לאחר הרשעה בשלום
    יאיר | 24/09/2020 18:36

    הגישו נגדי תלונה במשטרה שהורשעתי בה לאחר עדות שקר ושקרים בתלונה עקב חקירה בלתי הוגנת שלא ירדה לחקר האמת משפט בזק רשלני של שופט שהתעמר בי כל המשפט.

    במחוזי זוכתיי מאי שפיות כי לא היה לי אמון במערכת אז הלכתי על טענת הגנה זו.

    האם אני יכול להגיש תביעת לשון הרע כדי להוכיח את חפותי נגד מגישת התלונה?

    האם אני יכול לזמן לחקירה את השופט ואת החוקרת כדי להוכיח את טענותיי וכמובן את מגישת התלונה ובכך לנקות את שמי?

    שנית, איך הייתה ממליץ לי לנקות את שמי אחרי הרשעה בפלילים.

    מדובר בהטרדה באמצעות מתקן בזק.

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 27/09/2020 00:58

      יאיר שלום,

      בכל הנוגע לדין הפלילי הנך מופנה לפורום פלילי.

      בנוגע לעילת לשון הרע, מפנייתך לא ברור כנגד מי העילה ומדוע. אם הוגשה כנגדך תלונה לאחר הרשעה בשלום אז במועד הגשת התלונה לא היה מדובר בתלונת סרק, כך שיהיה מאוד קשה אם בכלל להוכיח עילת תביעה בלשון הרע.

      גמר חתימה טובה,

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

      • האם אפשר לזמן חוקרי משטרה להעיד בתביעת לשון הרע?
        יאיר | 29/09/2020 17:49

        האם אפשר לזמן אותם בתביעת לשון הרע על תלונה במשטרה?

        • מענה
          עו"ד אורי שורר | 29/09/2020 22:21

          כן.

          בברכה,

          אורי שורר, עו"ד
          מנהל פורום לשון הרע

          יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
          טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

          • האם לבקש צו גילוי מסמכים על הדוח הסודי של המשטרה?  לת
            מורן | 30/09/2020 18:22

            • מענה
              עו"ד אורי שורר | 01/10/2020 10:26

              פורום זה אינו נועד למתן הוראות/ייעוץ בנוגע לניהולו של ההליך המשפטי.

              בקשר למתן צו כזה או אחר יש להתייעץ עם עו"ד הן לגבי הזכויות והן לגבי העיתוי של הגשת בקשה ובאיזה אופן.

              בברכה,

              אורי שורר, עו"ד
              מנהל פורום לשון הרע

              יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
              טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il