השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי

  • תביעה נגד המשטרה נגד כתב אישום ברשלנות
    יעל מורן | 30/09/2020 14:12

    האם אפשר להגיש נגד המשטרה תביעה משפטית כלשהי(ואם כן איזה) על כתב אישום ברשלנות לאחר הליך לא הוגן ואי ירידה לחקר האמת.

    כמובן שהורשעתי כי נפלתי על שופט לא הוגן בלי עמוד שידרה כפי שקיים במשפט הפלילי אך זוכתי במחוזי על אי שפיות כי לא היה לי אמון במערכת המשפט במקום להאבק על חפותי.

    אני יכול להוכיח שהתלונה לא נכונה והכתב אישום שקרי.

    השאלה האם אני יכול לתבוע ועל מה?

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 04/10/2020 10:38

      יעל יקרה, פורום זה נועד לייעוץ ראשוני בלבד ובלתי מחייב משפטית שכן לא כל העובדות ידועות לנו וכך גם במקרה שאת מתארת, מבלי לקבל את כל חומר הראיות בתיק, ולראות את פרוטוקול ההוכחות בבית המשפט השלום ואת הכרעת הדין לא ניתן ליתן לך ייעוץ לגבי סוגיה כל כך סבוכה אשר בהיבט הפלילי שלה יכול ובמקרים המתאימים  ניתן יהיה לפעול בהגשת בקשה למשפט חוזר- לגבי תביעה כנגד המשטרה יש לפנות לפורום דיני נזיקין.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      • השאלה האם אני יכולה טכנית לתבוע על זה?
        יעל | 04/10/2020 13:27

        ואם כן באיזה עילה?

        • המשך תביעה
          עו"ד אמיר מורשתי | 07/10/2020 10:00

          יעל יקרה, כשאת שואלת האם אני יכולה לתבוע ובאיזו עילה- הרי זו שאלה במישור האזרחי של דיני נזיקין ובמישור הזה אין הפורום הפלילי מטפל ולכן עלייך להפנות השאלה לפורומים האזרחיים שלנו דוגמת פורום דיני נזיקין

          בברכה,

          אמיר מורשתי, עו"ד
          מנהל פורום פלילי