צו הבאה - דיני תעבורה

  • צו הבא
    עזיז | 29/09/2020 15:42

    היה לי דיון תעבורה בתאריך 15.9...לא הגעתמ לדיון כי הייתי בבידוד...שלחתי פקס לדחיית מועד דיון כמה פעמים וכל פעם טוענים שלא התקבל.. בררתי מול המוקד שוב ואמרו שיש לי שהדיון נדחה ל 31.1.21 אבל הוטל צו הבאה נגדי..בערבות 2000 שח יבוטל הצו..  שלחתי בקשה לביטול צו הבאה ומחכים שיתקבל..  אך שהבנתי להמשטרה התקשרה לאחי לחפש מספר טלפון שלי..  השאלה : האם יכולים לעציר אותו מעשכיו למרות שהדיון ב31.01.21 ??

    ומה הליך הצו

    • צו הבאה - דיני תעבורה
      עו"ד טליה שנברגר | 01/10/2020 22:20

      שלום רב עזיז,

      אנא הפנה את שאלתך לפורום דיני תעבורה שלנו על מנת שהמומחים בתחום ישיבו לך.

      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talyashenberger@gmail.com