אי תשלום על עבודה כפרילנס

  • אי תשלום על ביצוע עבודה
    מירה | 29/09/2020 15:34

    אני עובדת כמתרגמת פרילנסרית עם חברת תרגום. ביצעתי תרגום והלקוחה (של חברת התרגום) לא היתה מרוצה, היא מסרבת לשלם לחברת התרגום, ולכן גם אני לא מקבלת תשלום עבור העבודה. האם זה חוקי? תודה.

    • אי תשלום על עבודה כפרילנס

      שלום רב,

      ראשית יש לבחון את אופן ותנאי העסקה בינכם, יתכן וכי מדובר ביחסי עובד מעסיק ועל המעסיק לשלם לעובד את שכרו גם אם היא כנגד חשבונית.

      במידה ולא קיים יחסי עובד מעסיק נראה כי מדובר בהפרת הסכם עבודה ויש לדרוש את התשלום בגין השירותים.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com