עסק לעיצוב גרפי

  • עסק לעיצוב גרפי
    מקסים | 29/09/2020 15:23

    שלום, יש לי עסק לעיצוב גרפי ואני מעוניין להגן על עצמי מבחינת זכויות יוצרים אשמח לשמוע איך זה עובד!

    • עסק לעיצוב גרפי
      עו"ד אפי אהרונוב | 29/09/2020 17:01

      שלום רב,

      השאלה כללית מדי ובכל מקרה לא ניתן ללמוד את כל התורה על רגל אחת ובהודעה קצרה בפורום. באפשרותך לשאול שאלות נקודתיות ונשתדל לענות. על מנת לקבל יעוץ רחב מומלץ לפנות ליעוץ משפטי מעו"ד העוסק בתחום.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il