שימוש ב"צלילים"

  • זכויות יוצרים של צלילים באפליקציה
    זכויות יוצרים של צלילים | 27/09/2020 00:26

    שלום רב, אם אני רוצה ליצור אפליקציה המעמידה במבחן את הידע בצלילים ולשם כך אני רוצה להשתמש בצלילים מוכרים.
    לדוגמה : צליל הדלקה של רמקול JBL , צליל קבלת הודעה בפייסבוק , צליל הדלקת חרב אור מסטאר וורס

    השאלה שלי היא כזו, האם אני יכול ליצור כזה משחק מבלי לפגוע בזכויות יוצרים? והאם אורך קטע הסאונד משפיע?

    • שימוש ב"צלילים"
      עו"ד אפי אהרונוב | 29/09/2020 17:00

      שלום רב,

      ככלל, גם צליל קצר עשוי להוות יצירה המוגנת בזכות יוצרים ואולי אף בזכויות אחרות, בנסיבות מסוימות ועל כן יש להסדיר את השימוש בהם אל מול בעלי הזכויות.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il