האם מגיע פיצוי בגין פתיחת תיק נגד חייב שלא כדין?

  • פתיחת תיק בהוצאה לפועל שלא לצורך
    בר | 26/09/2020 00:11

    מקרה בו זוכה פתח כנגדי תיק בהוצאה לפועל שלא לצורך ולאחר שכתבתי מכתב למשרד עו"ד המייצג את הזוכה ובו הסברתי להם את הטעות בזהות החייב ולאחר מכן הזוכה סגר את תיק ההוצאה לפועל. האם לא מגיע לי פיצוי כספי על פתיחת התיק בטעות כנגדי? לטענת עו"ד הזוכה לא מגיע לי כלום?

    • האם מגיע פיצוי בגין פתיחת תיק נגד חייב שלא כדין?
      עו"ד נילי רובינוב | 04/10/2020 21:33

      שלום וברכה, צר לי לשמוע שנפתח נגדך תיק בהוצאה לפועל שלא כדין וכתוצאה מבילבול. לשאלתך- יש לבחון האם נגרמו לך נזקים כתוצאה מפתיחת תיק ההוצאה לפועל - החל מרישום שלילי בדוח נתוני אשראי וכלה בפגיעה בשמך הטוב. ככל ונגרם נזק - באפשרותך לתבוע את הזוכה בבית משפט. כולי תקווה שלא נגרם לך נזק ומדובר בבלבול פשוט יכול לקרות לכל אדם...בהצלחה)

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com