יש להכיר את התיק לעומק כדי להשיב על שאלתך

  • חלוקת רכוש טרם גירושין
    מור | 24/09/2020 22:44

    בתביעה רכושית השופט שאל את האישה מה עוד היא תובעת לסיום ההליך, למרות שידוע לו שהפרידה עקב אלימות חמורה בגידות הברחות רכוש בזיזת חשבון הבנק לקיחת הלוואות לצרכיו האישיים של הבעל הפרוד ויצירת חובות במכוון לאחר מועד הקרע! התעללות נפשית ועוד.                                   מה לא ברור לשופט שתבעתי בצדק שאין חלוקה לא שווה בנכסים?                       עומד על הפרק שקרים בתצהיר זכויות רכוש שהגיש הבעל, הברחת העסק המשותף על שם אחר ומניעת משלח יד מהאישה שניהלה אותו, מכירה של נכס להשקעה ומשותף לשניהם (משכנתא ודמי המושכר מהחשבון המשותף) ומושכר שנרכש ביחד (אבל נרשם רק על שמו) - נמכר לפני כ-10 שנים מיד לאחר הפרידה ועזיבת הבית!!!

    תבעתי את חלקי בנכס שהוברח כפי ערכו כיום!!! (או עד המועד בו אקבל את זכויותי בו) ולא כפי ערכו במחיר שהבעל מכר לפני 10 שנים. האם אני צודקת בדרישותי?

    יש דיון בתביעות שלי ודרשתי אקטואר ומומחה נדל"ן להערכות שווי מניעת רווחים מדמי המושכר בכל השנים הללו. אני מייצגת את עצמי מאחר ואני תחת אלימות כלכלית חריפה וללא רכוש כלל.

    • יש להכיר את התיק לעומק כדי להשיב על שאלתך
      עו"ד מיקי חשמונאי | 29/09/2020 22:20

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il