קראתי, מהי שאלתך?

  • בקשה לדיון חוזר בתביעות קטנות
    יהושע | 23/09/2020 11:05

    היייי

    הנתבע לא התייצב לדיון ולא  התייחס למכתבים של בית המשפט במשך מספר חודשים.

    לאחר ששלושה חודשים הנתבע כתב לבית המשפט שהוא מבקש דיון חוזר מהסיבה :

    "טעות אנוש". בית המשפט קיבל את הבקשה לביטול פסק הדין ודחיית המועד לדיון מחודש.

    הדיון נקבע ובית המשפט פסק לטובת הנתבע למרות שברור שהנתבע אשם במחדל, עשה ועושה מעשים אשר פוגעים באזרחים של מדינת ישראל.

    האם הכללים והחוקים של בית המשפט למעשה מחייבים אדם אחד ואת האחר לא?

    אדם שיכול לקבל זכויות מיוחדות בבית המשפט יהפוך לפושע שיודע שלא יעשו לו כלום והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה בלי לפחד.

    לאחר צפייה בדיונים שהתרחשו בבית המשפט לתביעות קטנות, דיונים שפסיקתם הזויה. תמיד לטובת הנוכלים.

    למשל תביעה בגין דואר ספאם שהגיש מומחה  במחשבים ואינטרנט שנרשם לדיוור באתרים שמשווקים מוצרי חשמל. לאחר ההרשמה הוא קיבל הודעות פרסום , לא לחץ על הקישור שמבקש ביטול רישום ושליחת הודעות. הגיש תביעה וזכה למרות שהשופט יודע שמדובר באדם שמבין בדיוק איך לבטל את ההרשמה. "קבלתי פרסומות ופחדתי" דברים שאמר חייל שמשרת ביחידת הסייבר בצה"ל . חייל שצריך להגן על האזרחים של מדינת ישראל אבל בפועל הוא מרגל שפועל כמו מחבל.

    • קראתי, מהי שאלתך?
      ליאור חאיק, עו"ד | 23/09/2020 11:12

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com