הסבת חניה לחדר

  • הסבה של חנייה
    אדיר | 23/09/2020 19:29

    יש לי בית פרטי ביישוב ואני רוצה להסב את החניה המקורה לחדר? סביבנו יש חנייה בשפע. האם אני יכול לבצע את השינוי של החדר? ואם כן כיצד מתחילים את התהליך.

    • הסבת חניה לחדר
      עו"ד ציפי מרגלית | 05/10/2020 21:35

      אדיר שלום,

      על מנת להסב חניה לחדר מגורים עליך לבדוק באם יש לך זכויות בניה לכך. מציעה שתיגש לועדה המקומית ותבדוק זאת. לכל מגרש יש אחוזי בניה מסוימים, ורק במידה ולא מימשת את כולם בבנית הבית יש אפשרות (אם אתה עומד בכל הדרישות האחרות) להסב את החניה לחדר

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il