כונס פרי

  • קובץ מצורף כונס פרי
    יבגני | 25/04/2014 14:41

    שלום.
    לפני חודשיים הצטרפתי לאתר "כונס פרי" דירות מכונס נכסים.
    אחריי שבוע התחרטתי ורציתי לבטל אך נציגה אמרה שאי אפשר כי אני נחשפתי למידע באתר שלהם.
    מצורף דף של אתר שלהם על  ביטול מנויי.
    האם אני יכול ללכת לטביעות קטנות אחרי שעברו חודשיים.
    אם אני יכול לבטל מנויי.
    מה אומר חוק על ביטול מנויי שנעשה בטלפון.תודה.

    • כונס פרי
      עו"ד אבי קיסוס | 26/04/2014 20:55

      עכשיו, אחרי חודשיים, ביקשת לבטל?
      מראש לכמה זמן נרשמת? האם זה לכל החיים או לתקופת זמן מוגבלת?
      על פניו נראה שניתן יהיה להגיש תביעה לבימ"ש למתן סעד הצהרתי בדבר ביטול עסקה אך אני ממליץ ללכת לייעוץ פרטני.

      • כונס פרי
        יסמין כהן ישר | 27/04/2014 17:27

        גם אני עשיתי מנוי לכונס פרי לשנה ב12 תשלומים וביקשתי לבטל אחרי שבוע וחצי ונעניתי אותה תשובה.שלחתי דואר רשום והמכתב חזר כי הכתובת לא נכונה והם מסרבים למסור את הכתובת שלהם. עכשיו הגשתי תביעה..האם החוק לצידי?

        • ביטול מנוי אינטרנטי
          עו"ד קמינצקי | 28/04/2014 14:58

          חשוב להבין שחוק הגנת הצרכן לא חל על מנוים שנקנים לשימוש מידע אינטרנטי ולשון החוק מורא כך שכל מוצר שניתן לשיעתוק או לשכפול לא ניתן להחזרה ומידע אינטרנטי ניתן לשיעתוק ושכפול כך שמנוי זה לא ניתן לביטול.

    • גם אני לא יכולה להיפטר מהם
      נטליה | 14/05/2014 11:06

      גם אני עשיתי מנוי ולאחר כי 3 חודשים הבנתי שלא זה לא עונה על הצרכים שלנו. כשעשיתי את המנוי לא הוסבר לי שזו התחייבות לשנה - נאמר לי שזה עולה 170 ש״ח בחודש. ביקשתי לבטל ולשלם את החלק היחסי - לאחר מרדף של שבוע נאמר לי בצורה גסה שלא יבטלו וזו התשובה הסופית. הם מתנהגים כמו בריונים.

    • כונס פרי
      נחום | 04/02/2020 00:02

      גם אני עשיתי מנוי לשבוע חינם
      לאחר שהבטיחו להתקשר אלי בסוף השבוע.
      לאחר שבוע לא התקשרו.
      ניסיתי לבטל באתר ביום השישי של החינם אך לא מצאתי מקום לבטל
      וכן התקשרתי ללא מענה.
      לקחו לי כסף.
      בסוף ביטלתי מנוי.
      היום לאחר שנה אני שם לב שהם עדיין גובים ממני.
      הם ענו לי בתוקפנות בלי להקשיב לי
      מה אני עושה חייב עזרה עלה לי מעל 2000 שח

    • איך מבטלים את המנוי?
      משה אילייב | 23/09/2020 12:48

      איך מבטלים את המנוי?