ערב חג

  • ערב חג
    רינת | 21/09/2020 15:12

    היה נהוג שמערכת סגורה בערב חג

    ומעסיק שילם לעובדים בגין ערב חג

    לאור המצב עכשיו המעסיק כבר לא רוצה לשלם ערב חג האם מותר לו האם נחשב להרעת תנאים אני צריכה לציין שלא רשום באף חוזה שחייבים לשלם ערב חג

    • ערב חג
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 23/09/2020 09:15

      בוקר אור עקרונית ובאופן כללי בלבד - כל שינוי לרעה באי תשלום זכות סוציאליות (ששולמה בזכות או כנוהג), - מהווה הרעה מוחשית בתנאי העסקה - לא בטוחה במקרה דנן כי מדובר בהרעה מוחשית בנאי העבודה. באם הכוונהכי תמיד הייתם עובדים בערב חג והפעם לאו - בגלל הוראת המעסיק - יכול מאוד להיות שעדיין מגיע לך תשלום דמי חג.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com

      • ערב חג
        רינה | 23/09/2020 19:13

        תמיד לא עובדים בערס חג

        אבל המעסיק משלם ערב חג כאילו עבדנו

        השנה לא יכול המעסיק לשלם ערב חג והוא לא חייב אבל היה נהוג לשלם

        האם זו הרעת תנאים שיכול עובד לתבוע מעסיק