האם הקראת ספר מפירה זכויות יוצרים?

  • שאלה בקשר לזכויות יוצרים
    איציק | 11/03/2013 00:37

    1. האם הקראת סיפור קיים ברבים, הוא הפרת זכויות יוצרים?2. האם הקראת סיפור קיים באתר כדוגמת יוטיוב הוא הפרת זכויות היוצרים?

    • האם הקראת ספר מפירה זכויות יוצרים?
      עו"ד גיא קדם | 14/03/2013 09:59

      שלום איציק, הקראה פרטית או לצרכים חינוכיים שאינם מסחריים יכולה בנסיבות מסויימות להוות שימוש הוגן מותר. בנסיבות אחרות הדבר עלול לעלות לכדי הפרה. עו"ד גיא קדם, מנהל פורום זכויות יוצרים

      • גושפנקא
        סברינה | 21/09/2020 14:49

        עו"ד קדם שלום
        עכשיו במצב הקורונה האם אפשר לקבל על זה גושפנקא כתובה? שגננות יכולות להקריא סיפור בזום או להקליט עצמן ולשלוח להורים? איפה אפשר למצוא מידע כתוב על כך?

      • גושפנקא
        סברינה | 21/09/2020 14:50

        עו"ד קדם שלום
        עכשיו במצב הקורונה האם אפשר לקבל על זה גושפנקא כתובה? שגננות יכולות להקריא סיפור בזום או להקליט עצמן ולשלוח להורים? איפה אפשר למצוא מידע כתוב על כך?