מהימנות עד

  • מההימנות עד הנוהג בהפרת זכויות יוצרים
    יהושוע | 20/09/2020 19:11

    שלום רב .

    הוזמנתי להעיד בבית משפט [ בנושא שאינו זכויות יוצרים] כמעיין עד מומחה בעיניין שבו הם צריכים בעיקר להאמין לי , כי אין כ"כ הוכחות .

    עם זאת , הצד שכנגד טען לחוסר מהיימנותי [או אמינותי] לאחר שהוכיח שאני נוהג להפר זכויות יוצרים וגם להוריד תכנים "פיראטיים" למחשב שלי , ולכן דרש לדחות את עדותי .

    האם הורדת קבצים מוגנים בזכויות יוצרים אל המחשב שלי, ושימוש בהם, הם עד כדי כך חמורים עד שיפגעו במהיימנותי כעד אמין ?

    • מהימנות עד
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/09/2020 10:55

      שלום רב,

      מידת מהימנות עד היא פועל יוצא של התרשמות בית המשפט בכל מקרה לגופו.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מגדל בר כוכבא, מתחם העסקים BBBC, רח' בר כוכבא 4, קומה 4, בני ברק
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il