השבת רישיון אפילפסיה

  • השבת רישיון אפילפסיה
    אלי | 19/09/2020 19:48

    שלום ,

    לפני יותר משנה , נשלל רישיוני ( בתור נהג חדש צעיר ) בגלל התקף של אפילפסיה. עכשיו שאני יציב ומאוזן יותר משנה התחלתי תהליך של השבת רישיון נהיגה ( יש לי כבר מכתב מרופא נוירולוג  והכל נשלח למכון הרישוי ).

    האם כשיחזירו לי את הרישיון  אצטרך להתחיל את הכל מ 0 ( כי הספקתי לנהוג כבר 8 חודשים וכבר עברתי את כל התקופות הליווי וכבר היה לי רישיון מכרטיס קשיח ) ?