הסכמתי לפשרה ואני מתחרט

  • כפר ביר מכסור
    אבראהים חוגיראת | 17/09/2020 21:31

    שלום וברכה.

    לאחרןנה הגשתי תביעה נגד חברת הביטוח וסוכן הביטוח לתשלום תגמולי ביטוח, רשלנות והפרת חוזה ביטוח צד ג.

    בדיון בתביעות קטנות השופט רצה לסיים את התיק בכל מחיר ורצה שנגיע להסכם. הנתבעים העליבו אותי מחוץ לבית המשפט ולחצו עלי וגם השופט היה לחוץ ורצה לסיים את התיק . ההצעה היתה על סך של 2500 ש"ח כאשר אני בפועל ביקשתי בכת התביעה 28000 ש"ח . השופט נתן תוקף של פסק דין להסכם. לדעתי נגרם לי עוול ועיוות דין . מה אוכל לעשות בנדון.

    מאחל לך חג שמח ושנה טובה

    • הסכמתי לפשרה ואני מתחרט
      ליאור חאיק, עו"ד | 18/09/2020 16:07

      אבראהים שלום,

      למרבה הצער, אין מה לעשות ואת הנעשה אין להשיב.

      לא היית חייב להסכים. ברגע שהסכמת לסכום ובית המשפט נתן תוקף של פסק דין אין דרך חזרה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com