מענה

  • דבר מה נוסף לצילום מסך
    חווה | 17/09/2020 16:15

    אז עשיתי צילום מסך. האם זה מספיק ? אני יכולה להגיש תביעה ?

    האם אני צריכה להדפיס את צילום המסך , או רק לטעון שיש לי כזה - ואז להציגו בדיון באמצעות הסלולאר שלי?

    כי הדפסתי, וזה לא ניראה משהו. זה ניראה כמו משהו שכל אחד יכול להכין לבד בבית באיזו תוכנת עריכה פשוטה ...

    איך השופט יידע שזה אותנטי ? האם אני צריכה להביא איזה מומחה לאינטרנט שירשום לי חוות דעת שלדעתו זה צולם מפורום באינטרנט ? ועוד מומחה שיגיד שזה לא משהו שהכנתי או שיפצתי לבד בבית ?

    האם אני צריכה להביא עד שיספר שהוא ראה את המודעה הזאת ?

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 18/09/2020 14:32

      חווה שלום רב,

      פנייתך מתייחסת לצילום מסך שעשית - מדובר בתמונה, ואת יכולה לשלוח את התמונה להדפסה במדפסת צבעונית וטובה בבית דפוס וכך תהייה לך ראיה. את צילום המסך שעשית תשמרי אם תצרכי להראות היכן ומתי צילמת.

      פנייתך לא כל כך ברורה מעבר לכך לכן ממליץ להתייעץ עם עו"ד לפני הגשת תביעה.

      מאחל שנדע ימים רגועים ובריאים יותר.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

      • האם צריך דבר מה נוסף חוץ מהצילום מסך ?
        חווה | 18/09/2020 16:11

        האם לפי הפסיקה צילום מסך לבדו יספיק ?

        • מענה
          עו"ד אורי שורר | 20/09/2020 12:20

          כעיקרון, צילום מסך מספיק להוכחת הפרסום.

          בברכה,

          אורי שורר, עו"ד
          מנהל פורום לשון הרע

          יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
          טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il