פתיחת תיק בהוצל"פ בקשה לביצוע פס"ד

  • האם מספיק לפתוח תיק בהוצאה לפועל
    מארט | 17/09/2020 09:48

    אני זוכה מטעם בית משפט לתביעות קטנות ,

    אני מעוניין להגיש הוצאה לפועל לאחר שעברו 30 יום ממעוד ההחלטה .

    לא נאמר לי בשיחה ע"י הוצאה לפועל שאני חייב אישור מסירה על פסק הדין ואין לי כזה מבית המשפט.

    לאחר ששוחחתי עם עו"ד, זה אמר לי שאני חייב לגשת למשרד החקירות (אין ביידי כתובת החייב וזה גר בכפר טירה ) ולהשיג אישור מסירה .ץ האם זו חובה או שמספיק שאפתח תיק בהוצאה לפועל והוצאה לפועל שולחת את הדרישה ואזהרה לחייב?

    • פתיחת תיק בהוצל"פ בקשה לביצוע פס"ד
      עו"ד מורן חיו בוזגלו | 17/09/2020 13:58

      שלום מארט,

      בהוצאה לפועל לא יאשרו פתיחת תיק הוצל"פ בקשה לביצוע פסק דין כל עוד אין בידך אישור מסירת פסק הדין לידיו.

      המועד להגשת הבקשה להוצלפ היא 30 יום ממועד מסירת מכתב פסק הדין ולא ממועד מתן ההחלטה, אלא אם נרשם אחרת בפסק דין.

      בברכה,

      מורן חיו בוזגלו, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      התע"ש 20, כפר סבא
      טלפון: 099775577 ; מייל: office@mb-lawyer.co.il