תלונה נגד ראשי האוניברסיטה

  • תלונה נגד האוניברסיטה
    אבנר | 14/09/2020 13:00

    שלום וברכה,

    ראשי האוניברסיטה בה אני לומד פועלים בניגוד מוחלט לחוק ולכללי האוניברסיטה ופוגעים בזכויות הסטודנטים (כנראה שהם חושבים שבתקופת הקורונה הכל מותר להם).

    כשאני אומר ראשי האוניברסיטה אני מתכוון לבכירים ביותר כגון רקטור האוניברסיטה.

    האבסורד הוא שרקטור האוניברסיטה -שבעצמו פוגע בזכויות הסטודנטים- הוא גם ממונה על נציב קבילות הסטודנטים...

    אני רוצה להתלונן עליהם ומבקש לשאול אתכם- למי אני יכול לפנות? משרד החינוך? המל"ג? בית משפט מנהלי?

    חשוב להבהיר שמדובר בעניינים דחופים ביותר שקשורים לבחינות הקיץ שממש עכשיו מתחילות ולכן יש לטפל בעניין במהירות.

    • תלונה נגד ראשי האוניברסיטה
      עו"ד ענבל תמם | 16/09/2020 12:36

      שלום רב, צר לי לשמוע על החוויות האלה. אני מניחה שהשינויים נובעים בשל נגיף הקורונה אשר מצריך מכולנו היערכות אחרת. על מנת לסייע, אשמח לדעת במה דברים אמורים. בברכה,
      בברכה,

      ענבל תמם, עו"ד
      מנהלת פורום לימודי משפטים

      המשוט 6, יבנה
      טל': 050-2551800; מייל: inbalta2@gmail.com