מענה

  • עצה מאנשים שמדברים עליי המון בכוונה
    בת | 14/09/2020 09:18

    שלום.. הצלחתי בקושי לתבוע לבדי אחרי כמעט 7 שנים .התיק מתנהל.. הנתבעים דאגו שאיש לא ידבר כל מי שהם דברו עימו נעלם  וסרב לדבר לא היה לי העדויות מראש רק מה ששמעתי בעל פה מהנתבע עצמו שאמר שדבר עליי עם כל אנשי הקשר שלי מהמחשב ומהטלפון שגנב לי  ואמר לכולם עליי שיטנה ודאג שלא יעזרו לי יותר ואיבד לי הרבה אנישים אולם הם דאגו שלא יישארו עדים שידברו בכלל.בהסתה וחתירה מתמשכת 7.5 שנים.ואין לי עדים נוספים כמעט מלבד דיון מוקדם בבית דין רבני בו שני הנתבעים אמרו שרצו לדאוג שאיש לא יעזור לי יותר והנתבע הקליט  ברשות בית הדין.ועדיין השופטת לא הוציאה לבקשתי החלטה שימסור את ההקלטה. אולם בכתבי ההגנה של הנתבעים  שהינם 4..אחת כתבה עליי שקרים כאילו אני מש שוטה חסרת שכל בעיות נפשישות קשות וששני ההורים שלי רוצים לשימני בוסד אולם אני תנגדת..כובן שזה לא היה ולא נברא והיא לעולם לא תוכל להוכיח זאת ואינה מכירה הוריי..נתבעת אחרת שהם דברו ביחד כתבה לבית המשפט שאני ממש חולת נפש וצריכה אשפוז ושהיא תמהה איך בכלל יש לי רשות לפתוח בהליכים נגדם..וכן ארה בשיחת טלפון ששלחתי לבית משפ]ט עיי שחשבה שאני אשה מבית שפט ולא שקרתי לה וצלצלתי והקלטתי לבקש אישור מסירת כתב תביעה וחשבה שאני אשה אחרת בלי ששיקרתי והתחילה לומר איך התובעת חולת נפש והאם היא בכלל יכעולה לפתח בהליכים? האם מכתבי טענות אלה שלהם ניתן להוכיח לשון הרע דרבים? מולי כשיהיה דיון וחקירה הם לא ידברו כלום.אני יודעת.הנתבע בעבר אחרי שגנב לי אמר לי בפירוש בינינו ולא הוקלט שמכיוון שאיני מקבלת אותו אחרי שחדר לכל רכושי מחשב עבודה הוא ידאג שישימו אותי במוסד סגור לכל החיים ושהוא ידאג שלא אצא משם לעולם בחיים..אז ככה הם מדברים כדי להרג לפגוע ברבים ולהוציא לעצמם שם טוב אולם אין לי עדים להוכיח!!!

    • מענה
      עו"ד אורי שורר | 16/09/2020 11:30

      שלום רב,

      מפנייתך הבנתי כי שאלתך נוגעת לתוכן שנכתב אודותיך בכתבי הטענות. תוכן זה מוגן מפני לשון הרע ולא ניתן לתבוע בגינו.

      אם ישנן שאלות נוספות בפנייתך שלא התייחסתי אנא הפני אותי אליהן במדויק.

      מאחל שבשנה הקרובה נדע ימים טובים, רגועים ובריאים יותר.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

      • ואם הטענה שקרית -האם ניתן לתבוע בגינה?  לת
        משהו אחר | 29/09/2020 15:15

        • מענה
          עו"ד אורי שורר | 01/10/2020 10:34

          כפי שכתבתי - כל מה שנכתב במסגרת כתבי הטענות ובמסגרת ההליך המשפטי מוגן מתביעות דיבה.

          בברכה,

          אורי שורר, עו"ד
          מנהל פורום לשון הרע

          יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
          טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

      • ואם הוא מצרף צילום מסך מזוייף. אפשר לתבוע אותו ?  לת
        ליקה | 30/09/2020 18:57

        • מענה
          עו"ד אורי שורר | 01/10/2020 10:36

          ניתן לטעון במסגרת ההליך המשפטי כי המסמך מזוייף ולהוכיח את זה ובית המשפט יפסוק בעניין.

          בברכה,

          אורי שורר, עו"ד
          מנהל פורום לשון הרע

          יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
          טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

          • מי צריך להוכיח ?
            ליקה | 01/10/2020 10:43

            האם מגיש המסמך צריך להוכיח שהמסמך אותנטי

            או

            שבעל הדין השני צריך להוכיח שהמסמך מזוייף

            קשה לאשש/להפריך . צריך לשכור מומחים באלפי שקלים...

            • מענה
              עו"ד אורי שורר | 01/10/2020 12:30

              על פי הפסיקה, מי שטוען כי מסמך הוא מזוייף עליו להוכיח זאת.

              דרכי ההוכחה שונות וקשורות לטיבו של המסמך. כך, ניתן להוכיח זיוף על ידי עדים, מסמכים ולעיתים צריך להגיש חוות דעת.

              בברכה,

              אורי שורר, עו"ד
              מנהל פורום לשון הרע

              יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
              טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il