נזקי רטיבות מדירה סמוכה

  • רטיבות מהשכן שגר מעלינו
    סהר | 13/09/2020 18:05

    שלום רב
    יש לי רטיבות בתקרה מהדירה מעליי
    כרגע גרים בדירה דיירים בשכירות ביקשתי מהם את מספר הטלפון של בעל הדירה.
    ניסיתי ליצור עימו קשר מספר פעמים אך ללא הצלחה שלחתי לו הודעה הוא ראה אותה והוא לא הגיב חזרה.

    אודה לעזרתכם כיצד להתנהל מולו.
    ומה אני צריך על מנת להגיש תביעה.

    בתודה מראש
    סהר יוסף

    • נזקי רטיבות מדירה סמוכה
      עו"ד הילה בודיק קוכמן | 15/09/2020 13:04

      סהר שלום,

      תוכל לפנות לבעל הנכס בתביעה או בדרישה טרם הגשת תביעה, כדי להגיש תביעה יש לצרף חוות דעת מומחה (שמאי או מהנדס) שתפרט את גובה הנזק ואת מקור הנזק.

      שנה טובה.

      בברכה,

      הילה בודיק קוכמן, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      בן גוריון 1, בני ברק
      מגדלי ב.ס.ר 2
      טלפון: 03-6957121 ; טלפון נייד: 050-2735995 ; מייל: Lawoffice.tb@gmail.com

      • רטיבות מהשכן שגר מעלינו
        סהר | 16/09/2020 20:14

        כמו שרשמתי
        התקשרתי אליו מספר פעמים + נשלח הודעה בוואטסאפ
        בשביל להגיש תביעה אני צריך פרטים אישיים ואין לי את זה איך אני יכול להשיג
        תעודת זהות וכתובת.
        'של בעל הנכס