משמעות ביטויים בשטר סילוק

  • משמעות ההגדרה ארועים נשוא כתב תביעה אזרחית
    מיכל | 11/09/2020 10:04

    מה משמעות הביטוי
    "ארועים נשוא התובענה" בהקשר הבא:

    אני התובעת, בכתב התביעה כנגד השכן מפורט ומצויין, כי בשל שיפוץ לקוי שביצע השכן בדירתו, נגרמו נזילות מדירתו לדירתי, כאשר בכתב התביעה תבעתי:

    *צו עשה שיורה לשכן לתקן את דירתו על מנת להפסיק את הנזילות לדירתי.
    *פיצוי בגין ירידת ערך זמנית של דירתי ,
    *פיצוי בגין ירידת ערך בלתי הפיכה של דירתי,
    *סכום כסף לצורך תיקון הנזקים בדירתי.
    *פיצוי בגין עוגמת נפש.

    ככל שאחתום על סילור תביעותיי ודרישותיי הנובעים במישרין או בעקיפין מה:
    "הארועים נשוא התובענה"?

    האם משמעות ההגדרה
    " הארועים נשוא התובענה" בכתב סילוק/פשרה כזה, משמעותה הינה סילוק תביעותיי לגבי הנזקים שתבעתי?
    או שיש להגדרה זו משמעות נוספת או אחרת?
    (לנוכח כל שפרטתי לגבי כתב התביעה, לרבות המפורט לגבי השיפוץ הלקוי שהשכן ביצע ושגרם לנזילות)

    תודה רבה

    • משמעות ביטויים בשטר סילוק
      עו"ד גיל קראוס | 13/09/2020 15:22

      צהריים טובים,

      יש לעיין בשטר הסילוק באופן מלא על מנת להשיב לשאלתך.

      כעיקרון האירועים נשוא התובענה הם הנסיבות המפורטות בכתב התביעה ואשר מרכיבות את עילת התביעה. בהתאם למה שצוין בשאלתך, זה לכאורה כל העובדות והנזקים שטענתם להם בכתב התביעה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il