התעמרות בעבודה

  • מנהל שמתעמר ומשפיל
    עובדת | 09/09/2020 08:53

    אני עובדת במשרד די גדול.

    המנהל שלי בא מרקע צבאי והיה בקבע במשך 25 שנה לערך, משמע הוא אדם מסודר כלכלית. האדם הזה מרשה לעצמו מדי פעם לגלל ולצחוק על העובדות שלו כולל אותי שאנחנו גרות עם ההורים ושאנחנו "עלוקות" ושהגיע הזמן שההורים שלנו יעיפו אותנו. רובנו בסוף שנות ה20 לחיינו ולחברה מהעבודה אין אבא, גרה עם אמא שהיא חולה מאוד וכרגע לא יכולה לעזוב אותה. שלא נדבר על יוקר המחיה שמחירי הדיור בשמיים. הוא כנראה לא מודע למציאות במיוחד עכשיו בגלל הקורונה שהכל התפוצץ. נוצר מצב שחלק מהמשרד חושב עלינו דברים רעים ואף צוחק עלינו בגלל האמרות של אותו המנהל וזה ממש פוגע ומעליב. האם יש דרך לתבוע אותו? שכן הוא פגע בתדמית של העובדות שלו ? תודה

    • התעמרות בעבודה

      שלום רב,

      עובד שמעסיקו התעמר בו במסגרת יחסי עבודה, עשוי להיות זכאי לפיצוי בגלל עוגמת נפש או בשך הפרת החובה לנהוג בתום לב כלפי העובד.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com