כמה זמו נמשך קדם משפט?

  • כמה זמן צריך להימשך קדם משפט
    אינה | 07/09/2020 10:24

    שלום, יש קבוע בחוק כמה זמן יכול להימשך קדם משפט? לפי זמנים? לפי מספר דיונים? וכמה זמן דיון קדם משפט צריך להימשך?

    אצלי בשנתיים היו שלושה דיונים, כ"א בן 15 דקות והשופטת קבעה עוד דיון קדם משפט לעוד 4 חודשים.

    תודה.

    אינה

    • כמה זמו נמשך קדם משפט?
      עו"ד לימור מסר | 15/09/2020 15:01

      הי אינה,

      אין זמן מוגדר לדיון קדם משפט.

      קדם משפט נועד לסייע לצדדים באמצעות ביהמ"ש להגיע להסכמות ולייתר את ניהול ההליך.

      ישנם שופטים שקובעים מספר קדמי משפט בתקווה שהזמן שמנוהל ההליך יביא לריכוך הצדדים ולהגעה להסכם בדרכי שלום.

      בברכה,

      עו"ד לימור מסר
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דרך אבא הלל 12, רמת גן
      טל': 03-6139056 ; מייל: limormeser@hotmail.com