פרויקט תמ"א 38 - מיסוי

  • פרוייקט אחר
    דנה | 07/09/2020 00:00

    האם לכאורה פטור ממס כשבעל דירה מקבל בתמא 38 מסוג הריסה דירה בפרוייקט אתר של אותו יזם במקום הפרוייקט שבו הדירה שלו

    • פרויקט תמ"א 38 - מיסוי
      עו"ד אריה בדנר | 07/09/2020 11:24

      דנה שלום,

      שאלתך אינה ברורה כלל ועיקר. הפטור הינו פטור אישי הניתן בגין הדירה בפרויקט ובתנאים הקבועים. לא ברורה הסיטואציה לה את מנסה לכוון.

      בברכה,

      אריה בדנר, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      מגדל ב.ס.ר. 3, מצדה 9, בני ברק
      טלפון: 03-6120890 ; מייל: Arie@Badner.co.il

      • הבהרה
        דנה | 07/09/2020 15:05

        במקום לקבל דירה באותו בניין.שייבנה במסגרת תמא,. לקבל דירה באזור אחר במסגרת תמא שבונה אותו ייזם