רצף זכויות בחילופי מעסיקים

  • שמירה על וותק עם תחלופת מעסיק
    נורית | 01/09/2020 16:06

    שלום רב, אני עובדת במקום עבודה שמעסיק את צוות העובדים דרך חברת ניהול שזכתה במכרז העסקה, לאחר 5 שנים שאני עובדת דרך חברת הניהול הפסידה במכרז ועכשיו מתחלפת חברת הניהול שאני עובדת בה. שאלתי האם החוק מגן על הוותק שצברתי במהלך ה-5 שנים בעבודה או שהעניין נתון לשיקול דעת ומשא מתן עם חברת הניהול החדשה? אשמח על כל מידע בעניין רצף זכויות בעת חילופי מעסיקים.

    • רצף זכויות בחילופי מעסיקים

      נורית שלום רב,

      חילופי מעסיקים בד"כ לא יקטעו את רציפות העובד לעניין זכויותיו.

      כלומר : המעסיק החדש יהיה חייב במלוא הזכויות הסוציאליות של העובדים מהיום בו הועסקו  במקום העבודה ולא מהיום שהגיע המעסיק החדש.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com