קניית דירת עמידר

  • קניית דירת עמידר
    יהודית | 01/09/2020 15:58

    שלום, אני דיירת עמידר כבר 28 שנה גרה בדירות מחוברות עם שני מטבחים ושני חוזים, כל דירה בגודל 59 מ"ר אני חד הורית אם לשישה מהם 2 קטינות (16,17) שני ילדים מעל גיל 21 וילד מעל גיל 21 נכה 100% לצמיתות על רקע נפשי שמתגוררים עמי. עמידר ביקשה ממני לפנות דירה אחת ולהחזיר תוך 90 יום, הילד הנכה זקוק למרחב בשל בעיתו מה עלי לעשות בכדי להשאיר את שתי הדירות ברשותי ואף לקנות אותן. תודה אשמח לקבל תשובה במהירות ככל האפשר.

    • קניית דירת עמידר
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 06/09/2020 13:16

      שלום יהודית,

      על מנת לברר אם את זכאית לרכוש את הדירה ובאילו תנאים יהיה עליך לפנות לעמידר.

      על מנת להתגונן מפני דרישת עמידר לפנות את אחת הדירות יש לקבל את נימוקי הדרישה ולהגיש ערר.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com